€ 8,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

HG terrastegel vernieuwer

Verwijdert atmosferische vervuilingen

HG terrastegel vernieuwer is een zeer krachtig, zelfreinigend middel dat eenvoudig atmosferische vervuilingen op grindtegels en terrastegels verwijdert. Terrastegels worden namelijk na verloop van tijd grauw en vies. Maak korte metten met grauwe en vervuilde terrastegels met onze terrastegel vernieuwer!

Terrastegel vernieuwer verhelpt vergrauwing van terrastegels

De zeer krachtige HG terrastegel vernieuwer hoeft alleen aangebracht te worden en doet vervolgens zijn werk volledig vanzelf. Grind- en/of andere terrastegels zien na een behandeling met onze terrastegel vernieuwer weer uit als nieuw! Bekijk ook HG terrastegel reiniger voor snelle en effectieve reiniging van terrastegels.

Hoe gebruikt u HG terrastegel vernieuwer?

Volg onderstaande stappen voor het verwijderen van hardnekkig vuil op grindtegels en terrastegels met HG terrastegel vernieuwer:

  1. Gebruik HG terrastegel vernieuwer bij droog weer en verwijder eerst zoveel mogelijk al het losse vuil met behulp van een bezem.
  2. Giet vervolgens het product onverdund in een verfrollerbak en breng het aan op het te behandelen oppervlak met behulp van een grote vachtroller.
  3. Laat dit inwerken en opdrogen, dus niet naspoelen met water.

HG terrastegel vernieuwer

Pluspunten:

  • Uitstekend geschikt voor grindtegels
  • Volledig zelfreinigend
  • Zonder schrobben of boenen
1 l

€ 8,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen