Apparaten

HG biedt specifieke oplossingen voor eventuele reinigings- of onderhoudsproblemen bij huishoudelijke apparaten in de keuken zoals vaatwassers, wasmachines, waterkokers en alle soorten koffiezetters. Voor een goed onderhoud van uw huishoudelijke apparaten is het belangrijk om deze regelmatig te ontkalken of reinigen. Dit bevordert niet alleen de levensduur van de machine, maar voorkomt of verwijdert in het geval van vaatwassers en wasmachines bijvoorbeeld ook stank.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

HG beeldschermreiniger 125ml

5,19

visibility

HG koffiemachine ontkalker citroenzuur , 323050103

5,59

visibility

HG 678000103 HG Nespresso Reinigingscups

10,39

visibility

HG onderhoudsmonteur voor was- en vaatwasmachines

HG onderhoudsmonteur voor was en vaatwasmachines voorkomt en verhelpt storingen in een wasmachine of vaatwasmachine. Door dit product te...

11,69

ONDERHOUD VAN HUISHOUDELIJK APPARATEN 

Voor goed onderhoud van huishoudelijke apparaten heeft HG diverse producten voor effectief reinigen en ontkalken. Onze reinigingstabletten voor koffiemachines verwijderen bijvoorbeeld aanslag van koffievet in de leidingen van de machine en zorgen zo niet alleen voor een blijvende optimale koffiesmaak, maar voorkomen daardoor ook storingen.

De verschillende specifieke ontkalkers verwijderen kalkaanslag uit allerlei apparaten en onze HG onderhoudsmonteur voorkomt én verhelpt storingen in de wasmachine of vaatwasser.

Uiteraard zijn al onze producten veilig te gebruiken voor het specifieke doel waarvoor ze ontwikkeld zijn, waardoor ze ook bijdragen aan de levensduur van deze apparaten. Blader hierboven door ons uitgebreide assortiment reinigings- of ontkalkingsmiddelen en zoek en vind dé oplossing voor uw kostbare huishoudelijke apparaten.