Goud, zilver, koper

Gouden, maar ook zilveren sieraden schoonmaken kan heel eenvoudig met HG! Sieraden worden bijvoorbeeld vuil door huidvetten en ander vuil. Hierdoor worden ze minder mooi en verliezen ze uiteindelijk ook hun glans. De goud, zilver en koper producten van HG reinigen en beschermen niet alleen sieraden en andere voorwerpen, maar herstellen ook zodat ze er weer als nieuw uitzien en ook blijven zien.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

HG 295050103 HG Koper Reiniger

10,49

visibility

HG Goud & juwelen glansdoek

De HG goud & juwelen glansdoek is ideaal om regelmatig en snel alle gouden sieraden en juwelen van “lichte aanslag” te ontdoen en...

5,79

visibility

HG Sieraden reinigingsbad

9,19

visibility

HG zilver glansdoek, zilverpoetsdoek

5,99

GOUD, ZILVER EN KOPER LATEN GLIMMEN

Of het nu gaat om het snel oppoetsen, het grondig reinigen of herstellen en beschermen, de specifieke probleemoplossers van HG voor goud, zilver en koper doen wat ze beloven. Deze producten van HG werken allemaal op een veilige, snelle en effectieve manier, maar uiteraard  zonder de sieraden of andere voorwerpen aan te tasten. Het is belangrijk dat u uw zilveren of gouden sieraden regelmatig schoonmaakt zodat u de originele glans langer behoudt. Laat met onze producten zilveren of gouden sieraden, maar bijvoorbeeld ook voorwerpen van koper eenvoudig glimmen zonder deze te beschadigen.