Afvoer

HG is dé ontstopper specialist en heeft een specifieke oplossing voor iedere verstopte afvoer. Van specifieke keukenontstopper tot extreem krachtige duo ontstopper. Ons volledige productassortiment is in ons eigen laboratorium ontwikkeld en bevat niet alleen verschillende soorten specifieke ontstoppers, maar ook een afvoerreiniger voor het ontgeuren van een stinkende afvoer. Zowel voor het ontstoppen als reinigen van de afvoer heeft HG het juiste product!

Bezig met laden...
visibility

HG vloeibare ontstopper 500ml

HG vloeibare ontstopper is een veilig en gebruiksklaar product voor het ontstoppen van een verstopte afvoer in de wasbak, toilet of een...

3,49

visibility

HG afvoerstank verwijderaar

4,95

visibility

HG vloeibare ontstopper 1L

4,99

visibility

HG gel ontstopper | gelontstopper die ontstopt zonder spatten

5,99

visibility

HG keukenontstopper

6,89

visibility

HG haarontstopper | snel de badkamerafvoer ontstoppen

7,95

visibility

HG duo ontstopper

10,95

DE AFVOER ONTSTOPPEN OF REINIGEN

Voor alle soorten verstoppingen in huis heeft HG een specifiek ontstoppingsmiddel. De HG vloeibare ontstopper voor een verstopte afvoer in een wasbak, toilet of doucheputje, HG keuken ontstopper voor het verhelpen en voorkomen van een verstopping door vet- en voedselresten en de HG haarontstopper voor het verhelpen van verstoppingen in de badkamer door korte metten te maken met haren in de afvoer. Last van een zeer hardnekkige verstopping? Onze HG duo ontstopper is een extreem krachtige ontstopper voor als niets meer werkt! Extreem krachtig, maar toch veilig voor alle afvoerleidingen.


 

Laat jouw producten GRATIS thuis bezorgen met onze tijdelijke bezorgservice. 

Ben je woonachtig in Hengelo, Borne, Beckum, Delden of Deurningen?  Dan is het mogelijk om jouw producten gratis thuis te laten bezorgen.
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst , verdwijnen de bezorgkosten voor Hengelo en omgeving vanzelf.

Wij verlenen nog steeds service aan huis, dus daar mag u ons altijd voor bellen.

! DPD en UPS Pickup Parcelshop Gesloten !

Onze winkel is helaas gesloten tot nader orde.
Voor vragen over de DPD Pakketservice kunt u contact opnemen met DPD (0900-3734663)