Tapijt

Vloerbedekking reinigen of de bekleding van de bank schoonmaken? HG heeft kwalitatieve reinigers voor het verwijderen van vlekken in tapijt of bekleding, maar ook voor het grondig reinigen hiervan. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over vervelende vlekken in uw tapijt, want wij hebben de oplossing middels een van de onderstaande producten.

 Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

HG Vlekkenspray extra sterk

Productomschrijving 500 Ml Hg Vlekkenspray Extra VLEKKENSPRAY EXTRA STERK. Vlekkenreiniger versterkt met actief zuurstof en daardoor in...

6,99

VLEKKEN EN VERVUILING UIT HET TAPIJT VERWIJDEREN

Een vlek in de bekleding van de bank of in het tapijt is zo gebeurd; Denk maar aan een ongelukje met een glas wijn tijdens een gezellige verjaardag of de schoensmeer van uw pas gepoetste schoenen. In de dagelijkse praktijk kunnen er daarnaast ook grauwe plekken in het tapijt ontstaan door het inlopen van vuil van buiten. Gelukkig kunt u dit deels voorkomen door een goede mat bij de deur te leggen en helpt stofzuigen, maar op den duur is een reinigingsbeurt wel nodig! Gelukkig biedt HG uitkomst met een veelzijdig productassortiment voor het reinigen van karpet en vloerbedekking.

HG MAAKT TAPIJT REINIGEN SNEL EN EENVOUDIG

Onze vlekkenspray verwijdert vlekken en vervuiling uit vrijwel alle textielsoorten en geeft na gebruik een vuilafstotende werking. Voor meer hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie of wijn is er ook een extra sterke variant. Voor het echt grondig schoonmaken van tapijt, vloerbedekking of bekleding is er de HG tapijt & bekleding reiniger, verkrijgbaar in een 500 ml en 1L variant. Deze tapijt en bekleding reinigers vullen het oneffen vezeloppervlak op met een vuilafstotende laag. En heeft uw zoontje of dochtertje zitten spelen met de kauwgom en is dit in de vloerbedekking gekomen? Geen probleem, want de HG chewing gum remover bevriest de ingelopen kauwgom. Waardoor deze hard wordt en gemakkelijk kan worden verwijderd.