Houten vloeren

Houten vloer oliën of schoonmaken? HG heeft twee typen vloerolie en twee soorten reinigers; Een gewone reiniger en een intensief reiniger, beiden geschikt voor alle soorten met olie behandelde en onbehandelde houten vloeren. Om de kwaliteit van onbehandelde houten vloeren te waarborgen en de mooie, authentieke uitstraling van de vloeren te behouden is goede bescherming en onderhoud van belang. Onbehandelde houten vloeren zijn namelijk gevoelig voor vuil, vlekken en uitdroging. Gelukkig bieden de producten van HG een uitkomst.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

HG houten vloeren vloerolie naturel (product 60)

38,99

visibility

HG parketreiniger 1l

8,49

HOUTEN VLOEREN BESCHERMEN EN SCHOONMAKEN

De HG voedende vloerolies zijn speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden waardoor ze de vloer een natuurlijke uitstraling geven. De HG vloerolie white wash accentueert hierbij de originele houtstructuur door de nerven en noesten een witte tekening te geven. Deze vloerolies beschermen de vloer verder tegen vuil, vlekken en uitdroging. De speciale olievloer reinigers reinigen zijn zeer effectief en tasten de olie en het hout niet aan.

Voor het regelmatig reinigen van een houten vloer kan de normale houten vloer reiniger gebruikt worden. Voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling hebben wij een intensieve houten vloer reiniger. Deze reinigers van HG zijn te gebruiken op alle typen met olie behandelde en onbehandelde houten vloeren.