Aircare

HG heeft specifieke aircare producten voor allerlei soorten nare luchtjes in huis. Deze ontstaan vaak tijdens het koken, braden, roken of toiletgebruik. Maar ook nare geurtjes in bijvoorbeeld kleding, de bank of hondenmand kunnen effectief worden verwijderd met onze specifieke aircare producten. Ons ruime assortiment bevat hiervoor niet alleen diverse soorten sprays, maar ook vochtvangerkorrels die nare luchtjes en geurtjes in huis verwijderen of voorkomen. Altijd een fris ruikend huis met HG!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

HG alle nare luchtjes weg

HG alle nare luchtjes weg verwijdert nare geurtjes als gevolg van onder andere vis bakken, spruitjes koken, patat frituren en sigaretten...

5,99

visibility

HG aircare tegen stinkende vuilnisbakken 500g

6,35

visibility

HG 635050103 HG Matrasopfrisser

7,79

visibility

HG Stofzuiger Luchtverfrisser, 170030103

8,45

visibility

HG alle nare geurtjes weg uit textiel

HG alle nare geurtjes weg uit textiel is een onschadelijk plantenextract op waterbasis, dat de vieze geur niet maskeert, maar juist de...

8,98

visibility

HG 652025103 HG Schoendeo 250ml

9,49

EEN HG LUCHTVERFRISSER OM NARE LUCHTJES OF GEURTJES ÉCHT TE VERWIJDEREN 

Voor alle soorten nare luchtjes of geurtjes heeft HG een echt effectieve luchtverfrisser. De aircare producten van HG maskeren deze namelijk niet met parfum zoals een gewone luchtverfrisser, maar halen de stankbron écht weg. HG alle nare luchtjes weg verwijdert de stankmoleculen in de ruimte, zoals het toilet of de huiskamer en HG nare geurtjes weg verwijdert de stankbron op een specifiek oppervlak, zoals kleding, een bank of stoel.

VOORKOMEN VAN NARE LUCHTJES EN GEURTJES

Nare luchtjes in huis wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Een te hoge luchtvochtigheid binnenshuis zorgt niet alleen voor condens en een muffe geur, maar zelfs ook voor stank en schimmel. Onze vochtvangerkorrels halen deze hoge vochtigheid uit de lucht en voorkomen daarmee dit soort problemen.

Een stinkende stofzuiger is ook zo’n vervelend probleem, wat u met onze HG stofzuiger luchtverfrisser tegengaat. Nare luchtjes in de vuilnisbak voorkomt u met ons speciale product tegen stinkende vuilnisbakken. Het absorbeert de stank effectief en zorgt voor een frisse geur. En wat te denken van een stinkende kattenbak? Onze unieke en biologische HG tegen kattenbakgeur voorkomt eenvoudig deze stank uit een kattenbak, waardoor deze minder vaak verschoond hoeft te worden. U bent dus altijd zeker van een fris geurend huis met de verschillende HG aircare producten!