Schimmel

HG biedt oplossingen voor het gemakkelijk en effectief verwijderen van zwarte schimmel. Schimmel in huis geeft niet alleen een vieze aanblik en een muffe geur, het is ook slecht voor de gezondheid. HG biedt oplossingen waarmee u deze zwarte schimmel gemakkelijk en hygiënisch verwijdert van bijvoorbeeld kitranden, tegelvoegen, stucwerk en douchecabines. Bekijk hieronder onze schimmelreinigers die uiteraard niet alleen in de badkamer gebruikt kunnen worden, maar op alle plaatsen waar schimmel zit. Denk hierbij aan de keuken, het toilet, de kelder, garage of schuur. Snel het hele huis weer schimmelvrij met HG!

 

Bezig met laden...
visibility

HG Schimmel reiniger schuimspray

8,49

SCHIMMEL IN DE BADKAMER VERWIJDEREN

De kans op schimmel in de badkamer is natuurlijk relatief groot, aangezien dit de ruimte in huis is waar het meeste water en vocht in voorkomt. Ook al heeft u een goed ventilatiesysteem en lucht u daarnaast nog zeer, u kunt het niet altijd voorkomen dat er toch schimmel ontstaat! HG biedt een snelle en makkelijke oplossing tegen zwarte schimmel in de vorm van twee unieke sprays. Na het gebruik hiervan hoeft er niet geboend en geschrobd te worden; de schimmel verdwijnt vanzelf.


 

Laat jouw producten GRATIS thuis bezorgen met onze tijdelijke bezorgservice. 

Ben je woonachtig in Hengelo, Borne, Beckum, Delden of Deurningen?  Dan is het mogelijk om jouw producten gratis thuis te laten bezorgen.
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst , verdwijnen de bezorgkosten voor Hengelo en omgeving vanzelf.

Wij verlenen nog steeds service aan huis, dus daar mag u ons altijd voor bellen.

! DPD en UPS Pickup Parcelshop Gesloten !

Onze winkel is helaas gesloten tot nader orde.
Voor vragen over de DPD Pakketservice kunt u contact opnemen met DPD (0900-3734663)