Inventum PW708ZW Personenweegschaal met lichaamsanalyse

De Inventum PW708ZW voor een compleet beeld van je lichaamssamenstelling De Inventum PW708ZW meet naast je gewicht ook je bot- en spiermassa en je vocht- en vetpercentage. Ook je BMI wordt bereken...

€ 24,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Inventum PW708ZW voor een compleet beeld van je lichaamssamenstelling
De Inventum PW708ZW meet naast je gewicht ook je bot- en spiermassa en je vocht- en vetpercentage. Ook je BMI wordt berekend. Omdat je spieren zwaarder zijn dan vet, is het zeker aan te raden om een lichaamsanalyseweegschaal aan te schaffen. Je ziet nog beter of je lichaamssamenstelling gezond is en bij sport- en dieetdoelen wat je voortgang is.

Gebruiksvriendelijk
De Inventum PW708ZW schakelt zich automatisch in als je erop gaat staan. Je gewicht wordt binnen enkele seconden weergegeven. Na gebruik schakelt de weegschaal zich automatisch uit, zodat de batterij lang meegaat. Daarnaast is hij zo geavanceerd dat hij tot 10 individuele gebruikers automatisch herkent.

Sterk en spatwaterdicht
De Inventum PW708ZW is gemaakt van gehard glas dat zeer sterk is. Daarnaast is hij spatwaterdicht. Je direct na het douchen even wegen is voor deze weegschaal dan ook geen probleem.