€ 7,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

HG tegelreiniger hoogglans vloeren

Fris ruikende dweilreiniger

Uw hoogglans tegelvloer reinigen? HG tegelreiniger hoogglans vloeren (product 18) is een heerlijk fris ruikende en geconcentreerde dweilreiniger voor alle hoogglanzende tegelvloeren en vloeren van niet kalkhoudende natuursteen. Het product is zeer geconcentreerd, waardoor u met 1 liter wel 20 keer kunt dweilen.

Tegelreiniger voor het reinigen van hoogglans vloeren

Deze dweilreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van hoogglanzende tegelvloeren en vloeren van niet kalkhoudende natuursteen. Deze dweilreiniger is voor het regelmatig gemakkelijk en streeploos reinigen.

Voor het regelmatig reinigen van alle soorten tegelvloeren, plavuizen en vloeren van niet-kalkhoudende natuursteen raden wij de HG tegelreiniger (product 16) aan. Dit product is uiterst geconcentreerd, Want u kunt met 1 liter tot wel 40 keer (!) de tegelvloer schoonmaken.

Hoe gebruikt u HG tegelreiniger hoogglans vloeren?

Volg onderstaande stappen voor het correct gebruik van HG tegelreiniger hoogglans vloeren.

  1. Los 50 ml (een ½ kopje) op in een halve emmer (5L) lauw water. Bij intensievere vervuiling kan desgewenst een sterkere oplossing gemaakt worden tot 100 ml (1 kopje) op een halve emmer water
  2. Dweil de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel de mop of dweil regelmatig goed uit in de gemaakte oplossing.
  3. Vloer niet naspoelen of dweilen en uit zichzelf laten drogen.


Welke HG producten heb ik nodig voor mijn tegelvloer?

Naast het regelmatig reinigen van uw hoogglanzende vloertegels met deze fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger met glansherstel, kunt u in het HG assortiment voor tegelvloeren ook nog kiezen uit diverse andere reinigers. Ook voor het optimaal beschermen van tegels tegen slijtage, aantasting of het indringen van vet en vuil heeft HG hét product.

HG tegelreiniger hoogglans vloeren

Pluspunten:

  • Fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger
  • Voor hoogglans tegelvloeren
  • Geeft een absoluut streeploos resultaat

Foto('s):

Verwachte levertijd

op aanvraag

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 7,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen