Sweepa handborstel 26 cm zwarte rubber

Universele rubber handborstel van Vero voor zowel nat als droog gebruik en voor alle oppervlakken! De handborstel van Vero is gemakkelijk hanteerbaar door de steel met ergonomische grip. De handbor...

€ 6,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Universele rubber handborstel van Vero voor zowel nat als droog gebruik en voor alle oppervlakken! De handborstel van Vero is gemakkelijk hanteerbaar door de steel met ergonomische grip. De handborstel is 26 cm lang en voorzien van een ophangoog.

De Sweepa handborstel is ideaal voor het verwijderen van (dieren-) haren en handig voor gebruik in huis of in de auto, voor bekleding en kleding, stoffering, tapijten of vloerkleden. Je kunt er zelfs je huisdier mee borstelen en bovendien de velgen van je auto mee schoonboenen. Een ideaal hulpstuk dus!

De Vero handborstel is zowel voor droge als natte toepassingen te gebruiken. De handborstel is gemaakt van 100% rubber. Dat maakt deze borstel uiterst duurzaam en voordelig. Het zachte rubber bekrast of schuurt oppervlakken niet. Enerzijds heeft de borstel grotere borstelharen dan de andere zijde, hierdoor kun je de handborstel voor verschillende toepassingen gebruiken. Doordat de borstel elektrostatisch is, trekt deze als een magneet haren, stof en ander vuil aan. Zo houd je je bekleding en je huisdier netjes!

Maak de handborstel eenvoudig schoon met wat water en eventueel een beetje zeep. Laat de borstel drogen aan het ophangoog en hij is weer klaar voor gebruik!